Како изгледа зад кулисите снимањето на „Game of thrones“? (ВИДЕО)

Серијата „Game of thrones“ има голема светска популарност. Покрај интересната и непредвидлива приказна, одличните ликови, костимите, серијата изобилува и со битки, борби и сцени за кои е потребно многу труд за да бидат снимени на начин на кој ќе се задоволи апетитот на јавноста. Дали некогаш сте се запрашале како сето тоа изгледа на сетот? Погледнете!
Коментари

коментари