Како изгледаа фризурите на мажите во 70-тите години од минатиот век? (ФОТО)

Фризурите на мажите во 1970. година од минатиот век навистина се шокантни кога би ги споредиле со денешната мода. Производите за нега и одржување на фризурите поради должината на косата повеќе не биле достапни само за жените, туку и за мажите. Со долгите коси и чудни фризури во комбинација следувале и мустаќите, а дури и лажните екстензии биле тотално ин. Погледнете ги машките фризури кои биле во тренд!

 
Коментари

коментари