Категории

Како изгледаа познатите дами на овогодинешната Мет Гала?

Првиот понеделник од мај, традиционално се собираат сите ѕвезди на едно место и прикажувајќи го најдоброто од светот на модата, музиката и филмот. Погледнете ги највпечатливите креации на познатите дами на овогодинешната Мет Гала.