Како изгледала женската мода во Англија во 1960-тите?

Ви нудиме слики кои ќе ја доловат женската мода во Англија во 60-тите години на минатиот век. Погледнете како изгледале модните трендови тогаш. Дали денес би носеле некоја од овие комбинации на облека?
Коментари

коментари