Категории

Како изгледале супер моделите како деца?

Едни од најинтересните фотографии се оние  кога тие биле деца. Навикнати сме да ги гледаме како славни и возрасни, со сиот тој гламур околу нив, па ваквите фотографии на кои тие се невини дечиња ни развлекуваат насмевка на лицето. Погледнете како изгледале многу од најпознатите модели како дечиња.

1. Синди Крафорд

6. Наталија Водијанова

7. Клаудија Шифер

Прегледи:
51
Објавено на:
24.09.2016