Категории

Како изгледаше сината супермесечина низ светот?

Оваа година светот имаше можност да се восхитува на ретката супермесечина којашто повторно ќе се појави дури во 2037 година.

Еве како изгледаше кај нас и низ светот:

Прегледи:
147
Објавено на:
04.09.2023