Како изгледаше животот пред појавата на интернетот?

Генерациите родени во 80-тите и почетокот на 90-тите се последните кои имаа детство кое не вклучува интернет, паметни телефони и социјални мрежи. Децата тогаш сами се забавуваа, смислувајќи друштвени игри, претворајќи го домот во игротека. Да се потсетиме како изгледаше тоа!
Коментари

[fbcomments]