Категории

Како до кариерата која ја посакувате? – Кафе муабет со Нина Николиќ

Оваа недела се дружиме со Кика и Нина, две девојки кои моментално го работат она што од секогаш сакале да го работат. Слушнете како Нина го нашла својот пат кон градење на кариерата која ја сака и каков совет би им дала на оние кои сакаат да го сторат истото. ?

Прегледи:
244
Објавено на:
22.08.2016