Како ќе изгледаа Дизни приказните ако беа направени во 2017 година?

Со селфи стик, диети и мобилни телефони. 

Тоа би бил сумираниот поглед на последнава година, а што доколку дизни приказните беа создадени во оваа модерна доба. Претпоставка на илустраторот кој ги создал овие 10 фотографии, изгледа вака…
Коментари

коментари