Категории

Како ќе изгледаат познатите личности кога ќе остарат со помош на популарната апликација „FaceApp“

Забавно е да дознаеме како би изгледале во староста, па затоа деновиве социјалните мрежи се преплавени со фотографиите создадени со апликацијата FaceApp. Но, како би изгледале сите оние познати личности во староста, кои сега изгледаат совршено, без брчки, со перфектна шминка и свилена коса? Погледнете во продолжение!