Категории

Како ќе изгледаше небото доколку планетите беа на исто растојание како Месечината? (ВИДЕО)

Ако Меркур, Сатурн, Марс беа на исто растојание од Земјата како што е Месечината, небото ќе беше мнооогу по различно. 

Сите ја знаеме нивната големина, но како би изгледале тие во реалнсота може да видиме од ова видео.

Прегледи:
440
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
14.02.2018