Категории

Како луѓето се менуваат кога ќе престанат да конзумираат алкохол

„Се, но  умерено“ е одличен принцип по кој треба да се водите во животот, а одговара особено за конзумацијата на алкохол.

Конзумацијата на алкохол има прилично негативни ефекти, како зголемена тежина, намалување на имунитет и уште бројни последици.

Овие луѓе решиле да престанат да конзумираат алкохол, а отрлајќи ја таа штетна навика ни покажуваат какви промени може да се добијат. Овие фотографии од пред и потоа, ќе ве изненадат!

Седум месеци без алкохол 

© ghostbackwards / reddit.com

Една година без алкохол

© silverladder / reddit.com

Осум ипол месеци без алкохол

© brittsuzanne / reddit.com

Шест месеци без алкохол 

© size16french / reddit.com

Една ипол година без алкохол

© dr_dan_is_sober / reddit.com

Две години без алкохол

© Happy Andy Boyle / twitter.com

Една ипол година без алкохол 

© luscrib89 / imgur.com

826 денови без алкохол 

© DisregardThisOrDont / reddit.com

300 денови без алкохол

© MEATTEO / imgur.com

Три години и четири месеци без алкохол