Како не треба да изгледа една тетоважа? (ГАЛЕРИЈА)

Тетоважите станаа неверојатно популарни, па секој ден се појавуваат многу нови тату мајстори кои нудат квалитетна услуга и многу ниски цени. Таквите примамливи понуди често доведуваат до тоа на својата кожа да имате екстремно лоши тетоважи заради кои подоцна ќе се каете.

Пред да направите некаква тетоважа, прво мора добро да размислите што сакате, бидејќи тој цртеж ќе биде на вашето тело. Секако, треба да се распрашате и да побарате добар тату мајстор чии претходни тетоважи се квалитетни и има позитивна оценка од јавноста. Уште подобра опција е ако добиете препорака од некој близок пријател. Ако се решите за некој ефтин и тотално непознат тату мајстор, има шанси и да добиете некоја тетоважа слична на тетоважите кои можете да ги видите подолу.
Коментари

[fbcomments]