Категории

Како од бајка: Европски градови кои изгледаат најубаво за новогодишните празници! (ФОТО)

Има ли нешто поубаво од украсените градови во овој период од годината? Маркети со слатки и ракотворби, елки на секој агол, накитени продавници, Божиќни песни кои се слушаат од трговските центри…

Иако речиси секој град изгледа магично кога ќе се украси со новогодишните украси, а посебно кога ќе падне првиот снег, некои европски градови посебно се истакнуваат. Па ајде да погледнеме кои се тие градови кои со задоволство би сакале да ги посетиме.

Прегледи:
775
Објавено на:
07.12.2021