Категории

Како од бајките – Белиз изобилува со уникатни птици

Средноамериканската монархија Белиз изобилува со природни убавини како од бајките.

Уникатни птици ќе видите на секој чекор, повеќе од 600 видови шетаат низ оваа територија:

Прегледи:
142
Категории:
Животни · Патувања
Објавено на:
02.04.2023