Категории

Како од бајките – Луксузниот замок Торнгров нуди приватност за паровите вљубени во романтиката

Дали некогаш сте сонувале да бидете сами во прекрасен замок со сакана личност?

Во мноштвото необични хотели, се издвојува  хотелот Thorngrove Manor кој навистина наликува на замок од античко време, а тој е дизајниран да прими ограничен број гости, така што од хотелот велат дека никогаш нема да сретнат други гости.
Иако за неговата архитектура никогаш не би се рекло датира од релативно скорешен период, овој луксузен хотел за замоци, лоциран во Аделаида, Австралија, е изграден дури во 1984 година
Оттогаш, неговиот импресивен изглед и услуга привлекоа гости од целиот свет.Затоа овој имот стана еден од „далечните“ симболи на овој австралиски град. Хармонијата и мирот, во комбинација со врвната уметност е она што го разликува овој необичен хотел.