Како оваа есен модните фанатички ги носат јакните

shea-marie-caroline-vreeland

Со оглед на тоа дека глобалните трендсетерки се во постојана потрага по нови иновативни и креативни стајлинзи, не е воопшто чудно што оваа есен излезе нов тренд. Најжешкиот тренд ова лето беа голите рамена па модните фанатички сеуште не се заситија од него така што оваа есен решија и јакните да ги носат на тој начин што ќе ги откријат своите рамена. Во галеријата подолу погледнете зошто тој е толку популарен.
Коментари

[fbcomments]