Категории

Како размислуваат Симпсонови? Познати изреки кои ќе ве насмеат!

Многу луѓе ја имаат гледано познатата серија Симпсонови. Ако не, сигурно барем слушнале за неа. Во продолжение можете да прочитате како Симпсонови размислуваат. Ви ветуваме добра забава.

1. Крофни. Постои ли нешто што тие не можат?

2. Да, за алкохолот! Пример и решение за сите животни проблеми.

3. Зошто ни е потребен психијатар? Ние знаеме дека нашето дете е лудо!

4. За да започнете притиснете на било кое копче! -Каде е БИЛО КОЕ КОПЧЕ?

5. Кога само еднаш би можеле да ме наречат „господине“ без тоа „правите сцена“.

6. Тоа е тоа! Вие луѓе бевте доволно долго на моја страна. Се запишувам на курс за кловнови.

7. Деца, дадовте се од себе и не успеавте. Лекција- никогаш не се обидувајте.

8. А како тоа образованието ме прави попаметен? Освен тоа, секогаш кога ќе научам нешто ново, некои стари работи заборавам. Се сеќавате кога поминав курс за вино, па заборавив како да возам?

Прегледи:
336
Објавено на:
27.02.2019