Како се менувала шминката од античко време до денес? (ВИДЕО)

Дали некогаш сте се запрашале како шминката се менувала низ времето и културите? Како жените се шминкале во Египет, Јапонија или Америка?

Погледнете како се менувал начинот на шминкање од античкото време до денес!
Коментари

[fbcomments]