Категории

Како се однесува мажот кој не гледа никаква иднина со вас

Ако тој не ја гледа иднината со вас, тој нема да се однесува кон вас како да ќе бидете заедно засекогаш.

Тој нема да ве запознаат со неговото семејство или пријатели, иако сте биле во врска долго време. Нема да ве нарекува девојка, ниту ќе му бидете приоритет.Во идеален свет, секој со кого сакаме да бидеме сака да биде со нас. За жал, не е секогаш така.

Ако сте загрижени дека некој со кој се гледате не мисли дека вашата врска има иднина, ние носиме знаци кои укажуваат на тоа.

1. Никогаш не прави конкретни планови
Ако тој не гледа иднина со вас, тој нема да се однесува кон вас како да ќе бидете заедно засекогаш. Ова значи дека вашите дејтови нема да бидат планирани. Најверојатно, секогаш барате да се гледате, а тој секогаш ве пикне во план кога ќе види дека другите се зафатени.
Понекогаш ова однесување може да биде несвесно. Но, тоа не значи дека треба да го трпите тоа.

2. Тој нема да ве запознае со неговото семејство
Вие сте во врска веќе девет месеци и неговите родители живеат во истиот град. Запознавањето со неговите родители се чини природен следен чекор. Но, за жал, само така ви се чини затоа што очигледно го нема на неговата приоритетна листа. Ако момчето не гледа иднина со вас, тогаш нема причина да ве запознае со неговото семејство. Зошто би поминал низ срам и да ве запознае со своето семејство ако нема намера да остане со вас.

3. Таа не ве нарекува негова девојка
Ако на момчето навистина му се допаѓате и навистина ја гледа иднината со вас, тој ќе ја искористи можноста да ве нарече своја девојка. Со гордост ќе ве нарече така. Тоа е она што го заслужувате, ништо помалку.

4. Тој сака да се дружи само ако имате секс
Момците (дури и момците кои не мислат ништо сериозно) ја разбираат математиката во врските. Ако сакаат да продолжат да имаат секс со вас, мора да продолжат на состаноци. Ако момчето не планира нешто посериозно со вас, тој ќе сака да земе брза храна дома за да ја започнете вечерта што е можно побрзо. Но, ако гледа иднината со вас, тој ќе сака да искористи што повеќе време во ваше друштво, каде и да е, без секс или со секс.

5. Нема да ги запознае вашите пријатели
Момчето кое што не гледа иднина со вас, ќе се обиде да не ги запознава важните луѓе во вашиот живот. Момците кои не ве сакаат не се тотални чудовишта. Тие на одредено ниво знаат дека тоа што го прават не е во ред. Затоа избегнуваат средби со луѓе кои се грижат за вас. Едноставно не може да се носи со вината и љубовта која му ја пружите.

6. Не комуницира
Ова не е прашање на емоционална интровертност, иако може да е така. Овде станува збор за невраќање на повици или пораки. Тој ќе ја чуе вашата говорна пошта и ќе ја прочита вашата порака, и за него е исто дали ќе ви се врати за 10 минути, 10 часа или 10 дена.

7. Вие не сте неговиот приоритет
Моравте да ги менувате закажаните состаноци милион пати затоа што секогаш нешто се појавуваше за него. Вие едноставно не сте на неговата листа со приоритети и мора да го прифатите тоа.

8. Не ви поставува прашања
Дали го интересира како ви поминал денот или само раскажува за себе? Ако вашите состаноци повеќе личат на интервју отколку на ток-шоу, тогаш сте на погрешен пат. Дечкото што ја гледа иднината со вас ќе ве испрашува за сè и ќе биде заинтересиран за сè.

9. Тој се појавува во чудни часови
Ако секогаш ве повикува да се дружите по 22 часот, тоа е знак дека тој не е со вас „за на долг рок“.

10. Тој заборава важни детали за вашиот живот
Се чувствувате како да сте му кажале триесет пати за вашата алергија на глутен. Секојпат кога ќе му ги кажете вашите желби, тој изгледа изненадено. Неговото заборавање можеби не е намерно, но веројатно не го интересирате доволно за да се сети.

11. Го гледате со други жени
Не зборуваме за неговите пријатели. Зборуваме за дружење со други жени. Ако го видите како флертува со девојка во барот, верувајте си на себеси. Тој се обидува да најде подобра.

12. Тој им се додворува на пријателите – пред вас
Човек кој се додворува на вашата пријателка не е човек на кој треба да му верувате. Пријателите се секогаш забрането овошје. Дечкото што ја гледа иднината со вас ќе биде добар со вашиот близок круг, тој нема да флертува со нив.

13. Разговара за тоа колку тој сака да биде слободен
Ова е голем аларм. Знаете дека момчето се обидува да се ослободи од вас ако тоа буквално ви го каже. Запомнете дека треба да ги слушате луѓето кога тие ќе ви кажат кои се тие.

14. Сè уште не ја преболел бившата
Можеби е заинтересиран за иднината, само не со вас. Дечко што не гледа иднина со вас, ќе продолжи да разговара со неговата поранешна. Понекогаш луѓето се пријатели со бившите, но има разлика помеѓу пријателството и романтиката.

15. Тој одбива да се милува наутро
Ако ја поминете ноќта со него и тој одбива да ве допре наутро, тоа е знак дека тој не е заинтересиран за иднината со вас.

16. Не ве допира јавно
Не секој е за ова, но ако е сериозен, тоа ќе ви даде некоја форма на наклонетост пред јавноста. Дечко кој е сериозен кон вас, сака да ве покаже на светот, а не да ве крие.

17. Вашите пријатели не му веруваат
Ако се сомневате, верувајте им на пријателите. Ако почувствуваат дека тој не е „тој“, слушајте.

18. Сте чуле приказни дека тој е играч
Очигледно, гласините се добри да се земат предвид, иако понекогаш тие не мора да бидат вистинити. Но, ако сте слушнале преку пријател дека не треба да му се верува, може да има вистина во тоа.

19. Одбива да зборува за иднината
Вие сте отворена, зрела личност. Се гледате доволно долго што разговорот за иднината изгледа како следниот логичен чекор. Кога мажот гледа иднина со вас, тој ќе зборува за она што го предвидува. Ако вашиот маж не споменува идни патувања, настани, како се чувствува за брак, деца, итн., Тој не размислува за иднината со вас.

20. Ве игнорира
Премногу мажи денес ги игнорираат жените. Не дозволувајте да го стори тоа. Тргнете се од таквите затоа што тој не вреди за вас.

Прегледи:
181
Објавено на:
09.07.2021