Категории

Како се подготвува Саша Ковавевиќ за вечерашниот настап во Скопје?

Балканската мега ѕвезда, моментално најбукираниот пеач од Балканот – Саша Ковачевиќ вечерва ќе настапи во летниот клуб “Central Park Privilage”, а како се подготвува тој?

Попладнево беше фотографиран од нашиот фотограф во скопскиот Soul Kitchen Bar – balkan wine & cuisine каде уживаше во вкусната храна и друштвото.

Прегледи:
365
Објавено на:
18.08.2017