Категории

Како со пена за бричење да направите интересни велигденски јајца? (ВИДЕО)

Празничните денови пристигнаа, а има многу интересни начини како да ги декорирате јајца.

Сте слушнале ли за декорирање на јајца со помош на пена за бричење? Со користење на различни бои ќе добиете интересни јајца, а ова е и многу интересно за децата, па така земете пена и бои и забавата нека започне!