Категории

Како светот ја прослави Новата година

Нов Зеланд и Тихоокеанската нација Кирибати беа меѓу првите земји коишто го одбележаа пристигнувањето на Новата 2023 година. Во Велика Британија, Биг Бен одекна во Лондон додека повеќе од 100 000 луѓе се собраа да ги гледаат неверојатните огномети. Погледнете како светот ја прослави Новата година:

1. Њујорк

2. Северна Кореја

3. Бразил

4. Обединети Арапски Емирати

5. Барселона, Шпанија

6. Белград, Србија

7. Цирих, Швајцарија

Прегледи:
145
Категории:
Настани · Фотографија
Објавено на:
03.01.2023