Како вашето куче да не се чувствува само додека вие сте на работа?

Миленичињата се дел од фамилијата и затоа треба постојано да се грижиме едни за други. Oд сега, нема потреба додека сте на работа да размислувате за тоа што прави вашето милениче само дома.

Pet Chatz e камера со која вашето куче може постојано да комницира со вас додека сте на работа или на друго место надвор од домот.

Покрај тоа што можете меѓусебно да разговарате, можете и да му „испратите“ и храна, со притискање само на едно копче.

Со помош на оваа камера вашето куче нема никогаш повеќе да се чувствува осамено додека вие сте на работа.
Коментари

коментари