Категории

КАКВА СУДБИНА ВО ЉУБОВТА ВЕ ОЧЕКУВА – Одговорете на овие прашања и ќе откриете

Љубовта е предмет на желба на секој од нас – таа не движи и мотивира, ја бараме и сакаме да ја имаме во себе и околу нас.

Различни љубови поминуваат низ животот, некои остануваат таму засекогаш, некои не разочаруваат, од некои учиме поуки, а можеби и вие сеуште го барате вистинскиот. без разлика каков е вашиот љубовен статус, овој едноставен тест со 6 прашања може да ви помогне да откриете какви сте во љубовта и што ве чека во неа.

Одговорете искрено на 6-те прашања:

1. Одите кон куќата на личноста која ви се допаѓа. Има два патишта кои водат до него – едниот е прав и брзо се стигнува, но е монотон, досаден и нема интересни места за уживање. Вториот е подолг, но изобилува со прекрасни глетки и интересни работи за гледање. Кој пат го избирате?

2. По пат наидувате на две грмушки од рози. Едната е грмушка од црвени рози, а другата е грмушка од бели рози. Одлучете да изберете 20 рози за некој близок. Колку бели и колку црвени би одбрале? Можете да изберете се во една боја или комбинација од две.

3. Стигнавте во куќата на личноста која ви се допаѓа. Еден член од нејзиното семејство ја отвора вратата. Дали би сакале тој да го праша вашето момче или девојка или ќе го направите тоа сами?

4. Се качувате во собата на вашата сакана, но собата е празна. Решиш да оставиш рози. Дали ги ставате на прозорецот или на креветот?

5. Замислете дека е време за спиење и вие и вашата сакана одите во кревет во различни соби. Утрото кога е време да се разбудите, влегувате во собата на вашата сакана оса. Дали е будна?
6. Одиш дома. Дали се враќате назад по краткиот, досаден пат или сега го земате подолгиот?

Прочитајте ги резултатите:

1. Патот го претставува вашиот однос кон љубовта и чувството дека сте заљубени. Ако изберете пократок пат, брзо и лесно се заљубувате. Од друга страна, ако изберете пократок пат, си давате време да запознаете подобра личност пред да започнете посериозна врска со неа.

2. Бројот на црвени рози претставува колку давате во врската, а бројот на бели рози претставува колку очекувате за возврат од вашиот партнер. На пример, ако избравте 18 црвени и 2 бели, давате 90 проценти и очекувате 10 проценти за возврат.

3. Одговорот на ова прашање го претставува вашиот став кон проблемите во врската. Ако сте побарале од член на семејството да ја покани вашата сакана, имате тенденција да ги игнорирате проблемите во љубовните врски, да ги потиснувате и да ги криете под тепих.

Ова укажува дека во иднина ќе мора да се „запалите“ за да научите важна лекција и да преземете одговорност. Ако самите отидовте кај неа, вие сте директна личност која секогаш се ангажира кога ќе се појават пречки на патот, тоа ви носи јасност и свесност во љубовните врски, а со тоа и намален ризик од неуспех.

4. Местото каде што ги ставате розите претставува колку често сакате да се гледате со вашата сакана. Ако ги ставите на кревет, тогаш ви треба врска која подразбира континуирано гледање и блискост. Ако ги ставите на прозорецот, тоа значи дека сте во ред што не го гледате често партнерот во идните врски и дека сакате двете страни да имаат доволно простор за себе.

5. Ова го претставува вашиот однос кон личноста на вашата сакана. Ако сè уште спие, ќе го сакате партнерот таков каков што е. Ако ја најдовте будна, ќе сакате вашиот партнер да се промени наместо вас и да се прилагоди на вашите потреби. Во ред е да смените некои навики за љубовта, но не очекувајте некој да се изгуби себеси само за да биде по ваш начин. Таквите односи често се осудени на неуспех.

6. Патот до дома е за тоа колку долго ќе останете заљубени. Доколку избравте пократок пат, можно е вашиот занес брзо да исчезне. Напротив, бидејќи сте избрале подолг пат, ја негувате и развивате љубовта, се трудите да не запаѓате во монотонија и постојано да цветате, што значи дека ве очекува долга љубовна врска.

Прегледи:
342
Објавено на:
18.07.2022