Категории

Какви бои на кармин ќе носиме оваа 2020 година

Вечната класика се враќа повторно, а како најголема инспирација ќе ни послужи и францускиот стил


2019 е позади нас, а заедно со неа се поздравивме и со декадата која во beauty светот ќе остане запаметена по неочекуваните промени и екцентричните трендови.
Но оваа година во контраст на силните и смели бои, ни доаѓа доста природност и нежност кога е во прашање шминката. Иако никогаш нема да се откажеме од кармините за усни, оваа година на тронот ќе доминираат сјаевите за усни во природни нијанси.
Класичната црвена боја исто така се враќа повторно, а во фокусот ќе и нијансите на розови тонови инспирирани од францускиот стил.

Прегледи:
77
Објавено на:
12.01.2020