Камерата го забележала моментот кога малата панда доаѓа на овој свет! (ВИДЕО)

Пандите се едни од најнеодоливите животни поради својот исклучително сладок изглед. Она што можеби не сте го знаеле е дека тие се размножуваат многу потешко од останатите животни, па затоа ова видео каде што е снимено раѓањето на малата панда е особено драгоцено и убаво.

 
Коментари

[fbcomments]