Кара Делевин ги шокира своите фанови со новиот изглед

Манекенката изгледа потполно непрепознатливо

Кара Делевин е позната по тоа што сака да експериментира со својот изглед. Таа често пати правеше промени со својата коса, еднаш ја избричи својата глава, но секогаш остана доследна на својата руса боја.
Но неодамна таа реши да направи промена и да стане црнокоса, па долгата коса ја заменила со популарната боб фризура која е актуелен тренд.

По објавената фотографија, фановите беа воодушевени од нејзиниот нов изглед, но нејзината фризерка Мара Розак потврди дека сепак се работи за перика.
Ова било само тест за промената која ќе следи

Со оглед на тоа што нејзините фанови ја поддржаа во одлуката, оваа промена без сомнение навистина ќе се случи.

 
Коментари

[fbcomments]