Ќе „пукнам“ од љубомора! – Кој е најљубоморниот хороскопски знак?

Постојат неколку фази на љубомора- оправдана и умерена љубомора, опсесивна љубомора и на крајот екстремно опсесивна љубомора.

Оваа финална фаза на љубомората уништува многу врски. Кој вид на љубомора го имате во себе зависи од хороскопскиот знак. Астрологијата е „виновна“. Имено, положбата на Венера во моментот на вашето раѓање може да биде причина за вашата љубомора. Секој хороскопски знак има различно ниво на љубомора. Најљубоморниот од сите е токму Шкорпијата. Затоа, најдобро е да се држи пристојна оддалеченост во врската со овој хороскопски знак.
Коментари

[fbcomments]