Ќе се изненадите: Еве колку се високи актерите од Игра на тронови

Иако можеби претпоставувате кој од нив е највисок, а кој најнизок, висините на актерите кои претставуваат (анти)јунаци во “Игра на тронови” ќе ве изненадат.

Питер Динклиџ (Тирион Ланистер)

1,35 м

Мејси Вилијамс (Арја Старк)

1,55м

Емилија Кларк (Денерис Таргариен)

1,57м

Мишел Ферли (Кејтлин Старк)

1,65м

Лина Хиди (Серсеј Ланистер)

1,66м

Кит Харингтон (Џон Сноу)

1,73м

Софи Тарнер (Санса Старк)

1,75м

Шон Бин (Нед Старк)

1,79м

 

Џејсон Момоа (Кал Дрого)

1,93м

 
Коментари

коментари