Категории

Ќе се осмелите да се обидете? Позата „снежен ангел“ создава експлозија од страст во креветот!

Експериментирањето со нови техники во креветот е одличен начин за одржување на страста во врската, а секс позата „снежен ангел“ е дива, интимна и еротична, но и не е едноставна за изведување.

Ова е поза која е добра за подлабоко запознавање на партнерот во спалната соба, а станува збор за своевидна имитација на мисионерската положба, во која партнерката има поглед кон позадината на мажот.

Иако партнерите со оваа техника губат контакт со очите, имаат подобар поглед кон телото. Таа лежи на кревет, а тој на неа со главата под нејзините нозе, кои стојат на неговите рамена. За уште поинтензивно искуство, се препорачува лубрикант но и секс играчки.