Категории

Ќе се смеете до солзи – Овца упорно ја повторува истата грешка

Дури и во тешки времиња, животните се оние кои успеваат да ни донесат насмевка на нашите лица.

Несмасна овца што ја повторува истата грешка ќе ви го разубави денот.

Прегледи:
151
Објавено на:
03.05.2021