Категории

Ќе ви се допадне, првото видео од новиот филм со Дефне и Омер! (Видео)

На 10-ти ноември во Турција ќе се случи премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видео тизер со најавата за филмот од која можете да погледнете дека ќе станува збор за многу рамантична приказна.

 

Mutluluk Zamanı teaser ??

A post shared by Elçin Sangu (@elciinsanguu85) on