Категории

Кејт Мос и Џиџи Хадид го потврдија нивниот статус на супер модели во новата кампања на Stuart Weitzman

Двете се едни од најпознатите супер модели во светот, иако се 20 години разлика. 

Едноставно беспрекорни 44 годишната Кејт Мос и 22 годишната Џиџи Хадид заблескаа во кампањата пролет/лето 2018 на Stuart Weitzman.

Облечени само во бели кошули и гаѓички, со сосема едноставен, минималистички изглед го потврдија нивниот статус на супер модели.