Прво се соблече во библиотека, а сега и за Плејбој

Кендра Сандерленд (19) стана вистинска интернет сензација откако во медиумите ширум светот се прошири снимката од нејзиниот стриптиз (и мастурбација) во УНИВЕРЗИТЕТСКАТА БИБЛИОТЕКА.

Тогаш Кендра откри дека животниот сон и е да се соблече за Плејбој, а тие одлучија да и излезат во пресрет, па снимањето беше направено во студио кое беше преуредено за да изгледа како библиотека.

На YouTube беше објавено и видео кое покажува како течело снимањето, а за фотографиите ќе мораме да почекаме.

Иако, во случајот на Кендра, малку е препуштено на фантазијата, бидејќи веќе ја имаме видено во многу поекстремни изданија.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=JMzUbgEWHIs[/tube]
Коментари

коментари