Ќерката на Г-дин Бин: Очекување наспроти реалноста

Кој досега нема слушнато за Г-дин Бин? Неверојатно шармантниот и драг Рован Аткинсон од многу одамна ја освои публиката со неговите фацијални изрази и смешни потези.

Но овој пат, фокусот е на неговата 20-годишна ќерка Лили. Сите ја знаете старата поговорка-крушата под круша паѓа. Па ајде да видиме дали тоа е секогаш така.

Само мало потсетување на најдобрите и незаборавни моменти на г-дин Бин.

Тој е уникатен и секогаш забавен.

Способен е да направи фацијален израз за секоја емотивна состојба.
Коментари

[fbcomments]