Кети Пери во тренд и на плажа со 6 различни костими за капење

Музичката ѕвезда Кети Пери како дестинација за одмор ова лето ја избра Италија и брегот на Амалфи, а во својот куфер понесе неколку костими за капење кои успеа самоуверено да ги промовира пред папараците.

Покрај дводелни колоритни модели таа не заборави да понесе и едноделни костими кои се апсолутен хит и ова лето, подолу погледнете ги фотографиите од нејзиното летување..
Коментари

коментари