Видео: Пак се појави! Кико-рингла со нов хит пуштен во етер … “Д Рингла Сонг”!

Христијан Тодороски – Кико, младиот пејач кој со „легендарната“ изјава дека обожува секс на рингла стана вистински хит, реши да се врати на македонската музичка сцена со нова песна која го носи насловот „Д Рингла Сонг“.
Песната е снимена во студиото на Томе Темелкоски, а каков автори зад неа се потпишуваат Томе Темелкоски (музика) и Гоце Ангелески (текст). Женските вокали ги испеа Марија Стеваноска Темелкоска.
Во продолжение слушнете ја „Д Рингла Сонг“ на Христијан Тодороски – Кико.
[tube]https://www.youtube.com/watch?v=M6a10WfakY4#t=106[/tube]Коментари

коментари