ВИДЕО: Кили до Студентски пленум: Одете до крај, NO PASARAN

Актерот Кирил Поп Христов, кој замина од Македонија, испрати видео порака до Студентскиот пленум.

„Постојано мислам на Вас. Вие треба се да вратите на свое место, вистината да ја вратите на свое место.Прегазете ги.Ќе создадете вистинска држава кога се ќе изгорите. Кога се ќе изгорите како пепел од Феникс ќе ја создадете Вашата покојна земја. Одете до крај. NO PASARAN!“

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XdD76bp3MK0[/tube]
Коментари

коментари