Категории

Ким и Кајли идентично облечени изгледаат како близначки

Во тесни хеланки и високи потпетици, само во различна боја, двете сестри гледани од страна се како близначки и  тешко се распознаваат. 

И 37 годишната Ким и 20 годишната Кајли се благословени со истите добри гени, па нивнте облини тешко е а да не ги забележиш.

Двете во тесни хеланки ги истакнаа максимално нивните облини додека имаа заедичко снимање во Калабасас. Се шпекулра дека станува збор за снимање на новото видео на Канје кој неодамна ја имаше промоцијата на новиот албум. Останува да видиме.