Категории

Ким Кардашијан откри тајна поврзана со нејзината коса

Секој би помислил дека ѕвездите кои се грижат да имаат совршен изглед, секојдневно имаат професионални стилисти, кои се грижат за нивната коса, шминка и не би згрешиле, но би згрешиле доколку помислите дека Ким ја мие нејзината коса секој ден. 

На толку препарати, различни стилови и брзо темпо на живот, Ким својата коса ја мие на секој 5ти ден. Ви се верува? За толку да се издржи е посебна наука, па така Ким има посебна рутина која и го овозможува овој 5 дневнен режим.

„Почнуваме со фенирана коса првиот ден, потоа одиме со по бушава варијанта наредниот ден, потоа ја исправаме со пегла и правиме некоја поизмазнета фризура, бидејќи за тоа е потребно малку масло и четвртиот ден ја фаќаме во реп, а петиот ден е веќе време за миење.“ – раскажува Ким.

Прв ден: Фенирана

Ден 2: Повеќе текстура

Ден 3: Измазнета

Ден 4: Фатена коса