Кино во Швајцарија ги замени седиштата со кревети! (ФОТО)

Дали некогаш сте посакале да имате кино во вашата спална соба? Секако дека да. Ова кино во Швајцарија е близу до таа идеја со отворањето на „ВИП спална соба“ во која се наоѓаат двојни кревети наместо традиционалните здодевни седишта. Погледнете како изгледа тоа!
Коментари

[fbcomments]