Категории

Кликни Јади ги доставува вашите нарачки на точак: Брз и еколошки начин да го добиете посакуваното јадење!

Започнаа сончевите денови од годината, а покрај одличното расположение и раздвиженоста во градот која ја носат со себе, пријатните временски услови овозможуваат и полесно движење низ градскиот метеж. Доколку зимата беше прифатлив изговор за користење на автомобилите при извршување на секојдневните обврски, сега е вистинско време за велосипед!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klikni Jadi (@kliknijadi) on


Тоа најдобро го знаат Кликни Јади, најбрзите доставувачи на посакуваната храна до вашиот дом или работно место. Покрај тоа што се грижат секојдневно да консумирате вкусна и квалитетна храна, доставена во најкраток можен рок до вашата дестинација, тие се грижат и за животната средина, па поради тоа вашите нарачки ќе ги добиете од доставувачите на точак секогаш кога тоа ќе го дозволат временските услови.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klikni Jadi (@kliknijadi) on


Кликни Јади е општествено одговорна компанија која знае дека велосипедот е најдоброто превозно средство за справување со сообраќајните гужви во нашиот град, па на овој начин добивате уште побрза достава, а притоа ја заштитувате животната средина од дополнителното загадување предизвикано од автомобилите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klikni Jadi (@kliknijadi) on


Ова одлично решение за доставата на вашите секојдневни нарачки на Кликни Јади вреди да се поздрави со надеж дека во иднина уште многу други компании и поединци ќе го следат нивниот пример. Избери паметно, избери го поедноставниот и подобриот начин – следи го примерот на Кликни Јади! Нарачајте ја вашата достава на точак во секој период од денот!