Клинички докажан раст и обнова на вашата коса: Решение за сите проблеми со косата и уште многу изненадувања во јули!

Косата за секоја жена претставува важен дел од нејзиниот изглед, а да се одржи негувана и здрава коса воопшто не е лесна задача. 100 влакна дневно е нормалната бројка на опаднати влакна, но сѐ што е повеќе од тоа се смета за проблем и може да биде показател на некоја болест или неправилно функционирање на организмот.

Опаѓањето на косата може да биде предизвикано од многу фактои, а најчесто станува збор генетика, некоја болест или пак години.

Алопецијата исто така се вбројува на врвот од листата причини за опаѓање на косата. Тоа е воспаление кое може да се појави на едно или на повеќе места од косата. Заедно со оваа инфекција честопати се појавуваат и други симптоми како кожни алергии, чешање, црвенило и првут.


Овој филер е создаден со иновативен пептиден комплекс за обнова на раст на коса и реконструкција на скалпот. Произведен со пептидна технологија за умерено и континуирано дејствување, има докажано клиничко дејство на алопеција која не е предизвикана од лузни, мажи и жени со тенко влакно, после трансплантација на коса за подобро прифаќање на графтот при кршлива и оштетена коса при андрогена алопеција.

Dr.CYJ има патентиран и ексклузивен пептиден комплекс кој делува на обновен раст на коса и подобрено здравје на влакното. Комплексот е составен од 7 пептиди, а секој делува на посебен дел на влакното и коренот. Ефектот е клинички докажан.

Заборавете на штетните хемиски препарати за прикривање на недостатоците, надградбите и вештачката коса, отсега имате ефикасно решение за раст и обнова на вашата природна коса. Сјајна, квалитетна и здрава коса – сѐ што отсекогаш сте посакувале.


Освен тоа, со почеток на месец јули Anti Aging Center by Promoitalia ви нуди и многу повеќе! Доколку купите еден од понудените третмани, добивате гратис третмани кои се особено важни за вашиот изглед и совршената линија која ја посакувате.

Anti Aging Center by Promoitalia мисли на вас во секој период од годината. Кога станува збор за убавината и здравјето на вашето тело, не постои чекање, паузи и годишен одмор. Секогаш први, секогаш најдобри и полни со изненадувања!
Коментари

[fbcomments]