Чек дис аут
Search

Клишеа за МАЖИТЕ кои се навистина точни

Секако, не се сите мажи исти, но околу овие нешта би се сложиле поголемиот дел, а веројатно и сите. Дури и оние кои не сакаат да го признаат тоа.

-Ако сте заинтересирани за мажот, тој не сака да глумите неосвоиви.
-Голите рамена се неодоливи за секој маж.
-Слободно бидете поинаква, тоа го прави мажот горд, дури и ако некои други можат да мислат дека грешите.
-За мажите шопингот е обврска а не активност.
-Можете да му кажете на мажот дека нештото го прави погрешно – но само еднаш.
-Не треба да се плашите да ја извадите шминката, мажите го сметаат природниот изглед за неодолив.
-Кога сакате можете да му кажете дека сакате да имате односи, буквално.
-И мажите сакаат да се држат за раце и да се прегрнуваат.
-Иако сакаат да гледаат скапи автомобили, го обожаваат сопствениот.
-Ако ви понуди помош додека се спремате, тоа значи дека многу доцните.
-Никогаш не прашувајте го мажот што да облечете затоа што сигурно ќе ја предложи погрешната работа.
-Мажите сакаат да ја покажат својата дама пред друштвото и да бидат горди на неа.
-Мажите сакаат кога жената има одлична смисла за хумор.
-Мажите се гласни во друштво и тоа треба сите да прифатат.
-Мажите сакаат кога жените знаат да готват.
-Мажите обожаваат кога партнерката се согласува со неговите другари.
-Ако навистина му се допаѓате, мажот ќе ги игнорира сите лоши карактеристики и маани.
Коментари

[fbcomments]