Коби Брајант со инспиративна реклама за Најк, која ќе ве наежи: „Треба да ме мразите“

Коби Брајант во новата реклама на Најк наменета за Кинескиот пазар, праќа силна порака која мотивира. Бара големина, бара посветеност, бара успех.
Коментари

[fbcomments]