Категории

,,Кога би имал магично стапче би направил да исчезне коронавирусот”- Венко Филипче во емисијата „90 секунди“.

„90 SECONDS“ е емисија во која еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите. 🕐 Министерот за здравство Венко Филипче, беше почесен гостин и одговори на интересни прашања. 

,,Кога би имал магично стапче би направил да исчезне коронавирусот, но и да имаме нов Клинички центар. Не сум строг татко. И да, јас не сум јас без мојот син Иво.”

Интересно интервју на министерот Филипче со познатиот јутјубер Steffonator за „90 секунди“.

Погледнете го.