Категории

Кога илустрациите на хумористичен начин ги прикажуваат секојдневните ситуации

Запознајте се со забавниот и неконвенционален илустративен свет на шпанскиот артист Начо Диас.

Овој уметник секој ден ужива од секојдневните ситуации да креира хумористични илустрации. На пример, на хумористичен начин го прикажува одењето на ручек кај нашите баби, како и враќањето после ручек, или пак одењето на фризер, кое најчесто завршува со кратење на косата повеќе отколу што сме сакале ние.

Овие илустрации со својата духовидост ќе успеат да ве насмеат.