Кога кажа која песна ќе ја изведе сите помислија дека нема да успее, но штом запеја останаа затечени (видео)

Ова видео е направено на украинското натпреварување во пеење и ги освои срцата на многумина ширум светот.

Девојченце се појави на сцената и рекла дека ја избрала песната од Деми Ловато ,,Stone cold,” која е доста тешка за изведба, па многумина се посомневаа дека тоа добро ќе звучи,но се излажаа.

Погледнете ја изведбата:
Коментари

[fbcomments]