Категории

Кога ќе ги оставиш двете сестри сами на момент…добиваш зебра (ВИДЕО)

Со малите деца, момент на невнимане може да ти донесе, како во овој случај, зебра. 

Две сестрички кои сигурно ќе ве насмеат, а нивната мајка е видно изненадена од тоа што направила нејзината ќерка. Погл

 

Прегледи:
229
Категории:
Видео · Среќа на денот
Објавено на:
07.06.2017